Ak Parti Körfez Harıl Harıl Çalışıyor!

                Ak parti İlçe Başkan Engin Koyun'un Başkanlık yaptığı İlçe Yürütme Kurulu ile Yönetim kurulu toplantılarına her salı aralıksız devam ediliyor.Bu haftaki toplantıya Ak Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Habib Aşı ve Körfez İlçeden sorumlu İl Yöneticisi Şemsettin Ceyhan katıldı.

                Hava şartlarının elverişsiz olmasına rağmen toplantılarını yapan Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı bu haftaki yürütme ve yönetim kurulu toplantılarına tam kadro katıldı.Başkan Koyun yaptığı konuşmada Ak Parti gücünü milletten alıyor toplantıya eksiksiz olarak katılan milletimizin temsilcileri  ilçe yöneticilerimizden Allah razı olsun dedi.

                Engin Koyun'un Başkanlık yaptığı toplantı üç saat sürdü toplantının ilk bölümünde Güncel ve siyasi konuşmaların yapıldı. Türkiye ve Ak Parti gündemi ile ilgili bilgiler verildi.İkinci bölümde Teşkilat mensupları görüş ve düşüncelerinin yanı sıra çeşitli konularda  Başkan Koyun'a sorular yönelttiler.

                Toplantının sonunda Başkan Engin Koyun Toplantıya katılan tüm Parti teşkilatı mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ederek toplantıyı bitirdi.            

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817