Ak Partiye Hereke'de Büyük Katılım
AK Parti Körfez İlçe gençlik kolları başkanı Kadir Alçık ve gençlik kolları başkan yardımcısı Erdoğan Kaya’nın ev sahipliğinde AK Parti Kocaeli Gençlik kolları başkanı Yusuf Akın ve yönetiminin katılımıyla, SHM programları kapsamında Hereke mahalle temsilcileri atama ve genç üye katılım programı gerçekleştirildi.

 

KADİR ALÇIK ’’ SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN ÇOK MUTLUYUZ’’

 

            Öncelikle il gençlik kolları başkanım Yusuf Akın ve yönetimine bizleri yalnız bırakmadıkları için bu güzel programda yanımızda oldukları için ve Hereke teşkilatımıza da bu güzel ev sahipliğinden ötürü teşekkür ediyorum. Yukarı Hereke bölgemizden bugün aramıza yeni genç arkadaşları katıyoruz. Büyük ustamızla siyaset yapmak isteyen genç arkadaşlar inanıyorum ki, hem teşkilatımıza hem de Yukarı Hereke bölgemize önemli katkı sağlayacaklardır. Tüm genç kardeşlerimize gençlik kolları ailemize hoş geldiniz diyorum.

 

          Bugün Hereke bölgemizde Yukarı Hereke mahallemizin ve Cumhuriyet mahallemizin  temsilcilerini atayacağız, bu görevi sürdüren ancak iş durumlarından dolayı bırakmak zorunda kalan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki yeni atanan arkadaşlarımız çıtayı bir üst seviyeye yükselterek, partimize ve teşkilatımıza faydalı çalışmalara imza atacaklar. Kendilerine ve yönetimlerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

 

YUSUF AKIN ‘’ HEREKE’NİN BENİM İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK’’

 

            Bu güzel ortamı bizlere hazırlayıp davet ettiğiniz için başta Körfez gençlik kolları başkanım Kadir Alçık’a sonra siz değerli teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

 

        Bugün aramıza katılan genç arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum, yeni atayacağımız mahalle temsilcilerimize hayırlı görevler diliyorum. Dünya liderimizle siyaset yapmak isteyen tüm genç kardeşlerimizi aramızda görmek bizleri onurlandırır. Sizler sayesinde artık daha güçlüyüz. Omuz omuza vererek partimiz için ilçemiz için daha güzel işler yapacağız.

 

          Hereke gençlik kolları teşkilatımızın benim için yeri başkadır 14 ay önce göreve geldikten sonra ilçelerimizdeki ilk programımızı bu salonda sizlerle beraber yapmıştık. Bu nedenle ayrı bir heyecanla geldim, genç arkadaşlarımızın aramıza katılması heyecanıma heyecan katmıştır, teşkilat başkanımız ve mahalle başkanlarımıza bu güzel programdan ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

YUKARI HEREKE ‘’METİN TEKİN’’ CUMHURİYET MAHALLESİ ‘’CEMALETTİN GÜL’’

 

      Teşkilatlanma birim başkanlığının çalışmaları neticesinde Yukarı Hereke gençlik kolları mahalle temsilciliğine Metin Tekin, Cumhuriyet mahallesi gençlik kolları mahalle temsilciliğine Cemalettin Gül atandı. Yuları Hereke bölgesindeki sorunların konuşulduğu program bu bölgede yapılacak olan projelerin değerlendirilmesiyle son buldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817