Arslanbeyliler Başkanlarla Biraraya Geldi

 

Arslanbey’deki toplantıda Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları ve mahalle yetkilileri hazır bulundu. Birlik ve beraberlik içinde bir aile ortamı içinde çalışma yaptıklarına dikkat çeken Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, ilçeyi karış karış gezdiğini belirterek,  “Biz bir aileyiz ve bu ailenin ferdi olmaktan mutluyuz. Sıkıntıları biliyoruz. Bunları birlik ve beraberlik içinde istişare halinde olarak gidereceğiz. Hizmet ile ilgili yapmak istediklerimizi sıralı bir şekilde gerçekleştirilecek. Alt yapıdan kaynaklanan sıkıntılarda büyükşehir belediyesi tarafından giderilecektir. Mahallemize, beldemize, kentimize yakışan çalışmalar yapılarak gecikmiş olan işler en kısa zamanda hayata geçirilmesi için yakından takip ediyoruz. İlçemizin aldığı hizmetlere bir baktığımızda birleşme sonrası bölgelerin geçmişe oranla daha büyük hizmetler aldığını hepimiz görüyoruz. Tüm mahallerimiz hizmet anlamında eş değer duruma gelmektedir” dedi.

 

Toplantıda Arslanbey bölgesinde belediyenin yaptığı hizmetler hakkında bilgi aktaran Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, “İnsanları ve toplumu ilgilendiren hizmet çeşitliliği yerel anlamda toplanıyor. Bu hizmetler yapılacak. Ama asıl olan biz sorunların çözümü için şu çabayı gösterebildik demesi önemlidir. O nedenle gönüllere giden yolları da yapmalıyız. Bizim önceliğimiz budur. Bugünde o amaçla buradayız. İlçe başkanımızda verdiği sıcaklıkla bu ortamı oluşturmakta önemli bir görev üstlenmekte” dedi. Halkın beklentilerine yönelik çalışmalarını yeni yılda da başarı ile sürdürme hedefinde olduklarını belirten Başkan Karabalık’a mahalle başkanları gerçekleşen hizmetler için teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817