Başkan, Ankara’da temaslarda bulundu

Başkan, Ankara’da temaslarda bulundu

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, iki gün boyunca Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, bakanlık düzeyindeki görüşmelerinin yanı sıra AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan toplantılara katıldı.

 

BAKANLARLA GÖRÜŞME

Başkan Karaosmanoğlu, iki gün boyunca başkentte bakanlıklar düzeyinde temaslarda bulundu ve toplantılara katıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile görüşen Başkan Karaosmanoğlu, ardından Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in belediye başkanları ve milletvekillerinin katılımıyla düzenlediği toplantıya iştirak etti. Toplantıda AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve İlyas Şeker de hazır bulundu.

 

BÜYÜKŞEHİRLERLE TOPLANTI

AK Parti Genel Merkezi’nde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel’in düzenlediği toplantıya katılan Başkan Karaosmanoğlu, burada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve diğer büyükşehirlerin belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda geçtiğimiz hafta sonunda Kocaeli’nde belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşen tecrübe paylaşımı da gündeme geldi.

 

BAŞBAKAN’IN KATILIMIYLA

Başkan Karaosmanoğlu ayrıca AK Parti Genel Merkezi’nde Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan İl Başkanları, İl Belediye Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları ve İl Genel Meclisi Başkanları toplantısına da katıldı. Ankara’daki temaslarında Başkan Karaosmanoğlu’na AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ve İl Genel Meclisi Başkanı Fehim Kılıç eşlik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817