Başkan Doğan'ı Karda Durduramadı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın hızına ayak uydurmak oldukça zor. Haftanın 2 gününü mahalle gezilerine ayıran Başkan Doğan, yoğun kar yağışı ve soğuk havaya rağmen gezilerine devam ediyor. İzmit Belediye Başkanı Doğan’ın son durağı Kadıköy Mahallesi oldu. Doğan, başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte Kadıköy Mahallesi’ni karış karış gezdi. Mahalle muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım da Başkan Doğan’a bu gezide eşlik etti.

MUHTARLIK YENİ YERİNDE

Esnafları ziyaret edip onlara hayırlı kazançlar dileyen Doğan, çocuklara kar topu da oynadı. Başkan Doğan, yakında resmi açılışı yapılacak Kadıköy Mahalle Konağı’nda da incelemelerde bulundu. Doğan, Kadıköy Mahallesi’nde   önemli bir eksikliği dolduracak mahalle konağının hayırlı olmasını dileyerek “ içinde muhtarlık, fatura ödeme merkezi, emekli odası, sağlık birimi, İzmek kurslarının yer aldığı konağını önümüzdeki günlerde  açacağız. Mahalle muhtarımız  konaktaki yeni yerinde  faaliyete başladı” dedi. Muhtar Yıldırım da Kadıköy Mahallesi’ne  kalıcı ilk eseri Başkan Doğan’ını yaptığını  ifade ederek” 2012 yılı hizmet açısından oldukça verimli geçti. Bu sene de aynı şekilde hizmetlerin devam edeceğine inancımız sonsuzdur. Yeni muhtarlık yerimiz de çok güzel oldu. Bizlere konakta halka hizmet etme imkanı sağlayan Başkanımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817