banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKAN DOĞAN’IN KANDİL MESAJI

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Peygamberimizin hayatının her noktası örnek, her anı ise kusursuzdur. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed sadece bir kavme veya millete değil, bütün insanlığa peygamber olarak gönderilmiştir. O hakkı, hukuku, adaleti, hürriyeti, demokrasiyi ve insan haklarını bir solukta yerleştirmiştir. O cehalet asrını bir saadet asrına çevirmiştir. O’na iman etmenin, O’nun ümmeti olmanın ve O’nu sevmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Mevlit Kandili Peygamberimizin getirdiklerini anlamak için önemli bir fırsattır. Mevlit Kandili’nde peygamberimizi daha iyi anlayarak, yüreklerimizde onu yaşatarak bu geceyi idrak etmeliyiz.

 

Yüce Allah’ın rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede kendimiz, ailemiz ve çevremiz, şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için yapacağımız dualarla, huzurlu bir dünya için gönülden temennide bulunmalıyız. Bu vesile ile İzmitlilerin, milletimizin ve İslam Aleminin kandilini tebrik ederim.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826