Başkan Köşker Şilelilerin konuğu oldu

Şileliler Derneği’ne konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “3,5 yılda 80 milyon liralık yatırım yaptık. Önümüzdeki yılda da Allah nasip ederse yeni projelerimize 40 milyon liralık bütçe ayırdık” dedi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, STK ve hemşeri dernekleri ziyaretlerini sürdürüyor. Hemşeri dernekleri derneklerine kurmaylarıyla birlikte konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 3,5 yıllık icraat döneminde yapılan çalışmaları, sinevizyon sunumu eşliğinde vatandaşlarla paylaşıyor. Şileliler Derneği’ne konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra toplantıya; AK Parti Gebze İlçe Başkan Vekili Hüseyin Kurt,  başkan yardımcıları Ahmet Kisbet, Nilay Ayran, başkan danışmanı Şakir Bitmez, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda kısa bir konuşma yapan ve “Gebze’deki hizmetlere beraber imza attık” diyen AK Parti Gebze İlçe Başkan Vekili Hüseyin Kurt, AK Parti iktidarı döneminde Kocaeli ve Gebze’de başlatılan hizmet seferberliğinin sürdüğünü söyledi. Kurt, 2014 yılındaki yerel seçimlerde hedeflenen oy oranını yüzde 50 olduğunu açıkladı.  
YENİ PROJELER İÇİN BÜTÇE
İlçe Başkan Vekili Hüseyin Kurt’un selamlama konuşmasının ardından sinevizyon eşliğinde sunumuna başlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 3,5 yıllık döneme ilişkin değerlendirmelerin yanı sıra hayata geçirilecek projelere ilişkin de bilgi verdi.  Göreve geldiği günden bugüne kadar ki zaman diliminde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yürütülen koordineli işbirliğiyle Gebze’yi hizmetlerle donattıklarını söyleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kendilerinden desteklerini esirgemeyen bakanlara, bölge milletvekillerine, Kocaeli Valisi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı’na teşekkür etti. Gebze’yi alt ve üst yapısıyla modern bir kent haline getirebilmek için çalıştıklarını söyleyen Başkan Köşker, “Gebze’nin en büyük ihtiyacı asfalt. Şuana kadar 23 milyon liralık asfalt ihalesi yaptık. 3,5 yılda 80 milyon liralık yatırım yaptık. Önümüzdeki yılda da Allah nasip ederse yeni projelerimize 40 milyon liralık bütçe ayırdık” dedi.
PROJE İÇİN SATIN ALAN BELEDİYE
Söz verilen hizmetlere ilaveten yeni projelerin de Gebze’ye kazandırılacağına dikkat çeken Başkan Köşker “Toplamda 5 yıl içerisinde 115 milyon TL gibi bir yatırım yapmış olacağız” diye konuştu. Gebze Belediyesi’nin mali disipliniyle yatırım yapan ve borcu olmayan bir belediye olduğunu söyleyen Başkan Köşker, “Artık satan değil, hizmet ve projeler için satın alan belediye haline geldik. Bunun karşılığını yurt içinde ve yurt dışında aldığımız ödüllerle taçlandırdık” dedi. Konuşmasının son bölümünde yeni yılda hayata geçirilecek, projeleri çizilmiş ve ihale aşamasına gelinen projelere ayıran Başkan Köşker, “Eskihisar`da macera ve aksiyon parkı yapacağız. Yürüyüş alanları, tırmanma şeritleri ve treking alanları, sosyal donatı alanlarının yanı sıra teleferiğin de olacağı macera ve aksiyon parkı sayesinde Gebze’miz yakın illerden konukların ağırlandığı bir cazibe merkezi olacak” şeklinde konuştu.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817