banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Pehlivan Dernek Yöneticilerini Ağırladı
Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç,yönetim kurulu üyeleri Mikail Kayacı,Ümit Ataman, Hasan Yalçın,Mustafa Tuğ,Fehmi Öztürk, Ramazan Çelik, bu ziyarette belediye başkan yardımcısı İsa Taş'ta hazır bulundu.Hereke Erzurumlular Derneği Başkanı Ergün Tunç,yöneticileri Tahsin Yavuz,Dursun Çalışkan,Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Fetilay Kurt,okul aile birliği başkanı Yasemin Uslu,yardımcısı İsmail Araç,merkez kuran kursu hocası İlhami Demir,kurs yöneticisi Ali Gök,Körfez Kent 1.Etap Site Yöneticisi Yüksel Özecik,yardımcıları Mehmet Kal,Cihan Odabaş,Hereke Sosyal Yaşamı Geliştirme ve Kültür Derneği Başkanı Ömer Faruk Gürpınar,yöneticileri Feride Boztepe,Çetin Kılıç,Nuri Kıvrak,Mustafa Aydın Helvacı,İsmail Aytaç Özen,Süleyman Çatalbaş,Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehivan'ı makamında ayrı ayrı ziyaret ederek bir süre görüştüler. Dernek çalışmaları ile ilgilide Başkan Pehlivan’a bilgi veren STK temsilcileri yeni yapılan belediye hizmet binasını çok beğendiklerini belirterek ilçedeki başarılı çalışmalardan çok memnun olduklarını söylediler.

Konuklarını makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan “hemşeri derneklerine kültürün aktarılması, birlik ve beraberliğin sağlanarak daha sağlam temellere oturtulması için önem verdiklerini” söyledi. Başkan Pehlivan dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar dilerken Körfez’deki gelişimin hızla devam edeceğini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826