DOĞAN: BELEDİYECİLİK MASA BAŞINDA YAPILMAZ

 

İlçe sınırları içerisindeki bütün mahalleleri düzenli aralıklarla gezen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, mahalle inceleme gezilerinin sonuncusunu Veliahmet Mahallesi'nde gerçekleştirdi. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Veli Ahmet Mahalle Muhtarı Kadir Kızıl ve daire müdürlerinin de katıldığı inceleme gezisinde Başkan Doğan tüm mahalleyi karış karış gezdi.

PROJELER MAHALLE GEZİLERİNDE ORTAYA ÇIKIYOR

 

Mahallede incelemelerde bulunan Başkan Doğan mahalle inceleme gezileri sayesinde sorunları yerinde görme fırsatını bulduğunu ifade etti. Doğan, "Belediyecilik masa başında yapılmaz sokağa inmek gerekir sorunları yerinde tespit edip çözüm üretmek gerekiyor. İzmit Belediyesi projelerinin ihtiyaca göre yapılmasının temeli bu inceleme gezileridir. Veli Ahmet Mahallemiz tescilli alanı çok olan bir mahallemiz. Bu mahallemizde 3,5 yıldır önemli çalışmalar yaptık. Korkuluklar, merdivenler ve parklar yaptık, yollarımızı yeniledik” dedi.

 

 Trafik Sorununun takipçisi olacağız

 

Cengiz Sille Sokak’ta yolun iki tarafına yapılan araç parkı yüzünden geçişlerde sıkıntılar yaşandığını vatandaşlar Başkan Doğan’a ileten vatandaşlar yoldaki trafik sorununun çözülmesi için destek istediler Sokakta yapılan dubaların söküldüğünü ifade eden Başkan Doğan, belediye olarak ceza yazma yetkilerinin olmadığını ancak sorununun çözülmesi için Trafik Şube Müdürlüğü ile görüşerek buradaki park yasağının uygulanmasını sağlayacaklarını söyledi.

EMEKLİ EVİ AÇILACAK

 

İzmit Belediyesi’nin 13 mahallede emekli evi açtığını söyleyen Başkan Doğan, bu evlerin bir yenisinin de Kertil Tekke Meydanı’nda bulunan Veli Ahmet ve Hacı Hızır Mahalle Muhtarlık Binası’nda açılacağı müjdesini verdi. Bölgede yaşayan vatandaşların yoğun isteği üzerine emekli evi açma kararı aldıklarını belirten Doğan “ Muhtarlarımız büyük fedakârlık yaparak biz aynı yerde çalışırız dediler. Bizde burada boşalan bir bölümü emekli evi yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Bu fedakârlıklarından dolayı muhtarlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Tehlike Arz Eden Tescilli Bina İçin Önlem Alınacak

Başkan Doğan incelemesi sırasında Veli Ahmet Mahallesi Gümüşlü Bayırı Sokak No 8 de bulunan tescili evin bölgede tehlike arz ettiğini tespit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817