banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 DOĞAN’IN KOCAELİSPOR’A İNANCI TAM
 DOĞAN’IN KOCAELİSPOR’A İNACI TAM

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, zor durumdaki Kocaelispor’a destek vermeye devam ediyor. Kocaelispor’a tesis yaptıran Doğan, “Kocaelispor zor günler geçiriyor olabilir ama bu günler geçecek” dedi.

BAŞKANDAN TESİSLERDE İNCELEME

İzmit Belediyesi’nin yeşil siyahlı takım için Alikahya Fatih Mahallesi’nde yaklaşık 5 dönümlük bir alan üzerinde inşa ettiği sosyal tesiste sona gelindi. Futbolcuların antrenman yapabilecekleri saha, kademeli tribün, oturma alanları, otopark ve sosyal donatıların yer aldığı tesis önümüzdeki günlerde kulübe teslim edilecek.

 

Çalışmalarda sona gelinen tesisi inceleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “ İzmit Belediyesi olarak bu anlayışla elimizden geldiğince takıma destek vermeye çalışıyoruz. Takımın antrenman sahasız kalmasından sonra derhal harekete geçtik. Burada hem antrenman yapacak hem de lokalden faydalanacaklar. Takımımıza 120 bin liralık malzeme yardımı yaptık, lojman sıkıntısını toplu konutlarda daire tahsis ederek çözmeye çalıştık” dedi.

 

Kocaelispor kurtarmak hepimizin görevi

Kocaelispor’un bir gün hak ettiği yere geleceğine inandığını söyleyen başkan Doğan “Bugün takım kötü bir yerde olabilir ama İzmit sevdalıları, İzmit’in çocukları Kocaelispor’u hak ettiği yere getirecektir. Ben herkesi Kocaelispor’a destek olmaya davet ediyorum. Bu takımın hak ettiği yer Süper Lig’ tir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826