EĞİTİMCİLERDEN BAŞKAN ALEMDAR'A TEŞEKKÜR

 

Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, ilçe genelinde yer alan okulların müdürleri ve okul aile birlikleri yöneticileriyle bir araya geldiği toplantıda 4 yıllık süreçte eğitim camiasına yapılan hizmetleri aktararak, bunun artarak devam edeceğini müjdeledi


Eğitim camiasına yönelik yaptığı katkılarla taraflı tarafsız her kesimden takdir gören Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, ilçede bulunan okulların müdürleri ve okul aile birliği yöneticileriyle bir araya geldi. Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmaya iki yüzün üzerinde eğitim neferi katılırken, Başkan Alemdar, başkan yardımcıları ve belediye birim müdürleri ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Özaydın da toplantıda hazır bulundu. Hep birlikte yapılan kahvaltının ardından kürsüye çıkan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, sinevizyon eşliğinde 4 yıl boyunca yaptıkları hizmetleri, eğitim dünyasıyla paylaştı.

 

2 milyon TL’nin üzerinde katkı

‘Eğitime % 100 destek’ sloganıyla yola çıktıklarını belirten Başkan Alemdar, 4 yıllık süreçte eğitim camiasına 2 milyon TL’nin üzerinde katkı sunduklarını söyledi. Görev süresi boyunca her okula katkı sağlamaya gayret gösterdiklerini belirten Başkan Alemdar,”Okullarımızın ana yapısal sorunları artık kalmadı. Bakım, onarım ve acil ihtiyaçları ön planda tutarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 4 yılda ilçemizin nüfusu 28 bin civarında arttı ama hizmetlerimiz de aksama olmadı.”dedi. Okullara sosyal destek, kültürel destek ve fiziki iyileştirme yaptıklarını belirten Başkan Alemdar, ayrıca Derince Belediyesi olarak açtıkları 4 ayrı bilgi evinden şu an 700 kursiyerin yararlandığını söyledi.

 

Katkılar artarak devam edecek

Okullara basketbol ve spor sahaları, çok amaçlı salonlar, laboratuarlar, çevre düzenlemeleri, oyun grupları, bakım, onarım ve tadilat işleri yaptıklarını belirten Başkan Alemdar, teknik destek de sağladıklarını bu anlamda okullara 155 bilgisayar, projeksiyon cihazları ve diğer teknik ekipmanların sağlandığını dile getirdi. Milli Eğitim Müdürlüğü ile çok uyumlu bir 4 yıl geçirdiklerini belirten Başkan Alemdar, bütçelerinin kısıtlı olmasına rağmen eğitim ve spora her zaman katkı sunacaklarını söyledi. Derince Belediyesi olarak eğitime yönelik önemli işler yaptıklarını söyleyen Başkan Alemdar, önümüzdeki süreçte de bu katkıların artarak devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817