Ellibeş,gençlerle esnafı gezdi
 

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız ve Gençlik Kolları yönetimi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile esnaf ziyareti gerçekleştirdi ve Genç Nesil Gençlik Kulübü Derneğinin kermesine katılarak destek verdiler.


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri  Davut Uzun’a ait Uzunoğlu Züccaciye’yi ziyaret edip  Davut Uzun ve komşu esnaflar ile zücaciyede keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri  daha sonra Genç Nesil Gençlik Kulübü Derneğinin Kermesine katıldılar.


Genç Nesil Gençlik Kulübü Derneğinin Kermesi SGK binasının altında bir hafta süreyle açık kalacak. Kermes öğrencilere burs vermek amacıyla düzenleniyor. Genç Nesil Derneği tarafından düzenlenen kermeste ev tekstil ürünleri, çeyizlik eşyalar, ev yapımı organik yiyecekler bulunuyor. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817