Engin Koyun Hereke 'de Hizmetleri anlattı




3 Dönemdir Ak Parti Körfez İlçe Başkanlığını yürüten Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun  Körfez halkıyla buluşmaya devam ediyor.

Her hafta bir mahallede halkın dert ve sıkıntıların dinleyen Başkan Engin Koyun, Hereke halkıyla   Yerel ve genel konular hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ak Partinin yaptığı hizmetleri vatandaşlara anlattı.

Beraberinde İlçe Başkan Yardımcıları ve Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Musa Yüksel'le birlikte Hereke'de halkın dertlerini de dinleyen Koyun, aksaklıklar hakkında notlar tutarak gerekli girişimlerde bulunacaklarını belirti.

Halk tarafından çok sıcak bir şekilde karşılanan Ak Partili heyete Hereke halkı çeşitli ikramlarda bulunarak misafirperverliklerini gösterdi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817