Genç Saadet yasağa öfkeli
Günler açıklamasında Milli güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlakın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla belirli bir toplantıyı ertelenebilir ifadeleri kullanılarak iptal edilen mitingimiz tekrardan gösteriyor ki hükümetimiz taşeronluk hizmetini çok güzel yerine getiriyor. Bugüne kadar Saadet Partisi olarak sayısızca miting ve toplantılar düzenledik şuana kadar hiçbir mitingimizde taşkınlığa yer vermedik güvenlik güçlerimize zorluk çıkarmadık, polisimizi taşlamadık araçları ateşe vermedik ve çok şükür biber gazıyla da tanışmadık. Bizim mitingimizi böyle bir sebepten iptal etmeleri gerçekten manidardır.

“İleri demokrasi sloganını dilinden düşürmeyen, ancak fiiliyatta yasakçılığı elden bırakmayan hükümet, milletin haklı tepkisinden bile korktu. Saadet Partisi tarafından Patriotlara karşı Türkiye genelinde başlatılan “Milli Yürüyüş”ün ardından, yarın İskenderun’da düzenlenecek “Patriotlar Gelmesin, Biz Geliyoruz” mitingi iktidar tarafından yasaklandı. Hükümet, bu yasakçı davranışıyla memleketimizi ateş içine sokacak bir yanlışın kamuoyuna duyurulmasını istemediğini ortaya koydu. Türkiye’yi işgal edercesine yabancı askerleri ülkemize davet eden iktidar, İskenderun’daki mitinge yasak koyarak milletin tepkisini engellemeye çalıştı. Bu yasaklama, akıllara milletin sesini kısmaya yeltenenlerin, gün gelip de seslerinin kısılacağı hakikatini getirdi.Tekrar bitr kez daha haykırıyoruz mitingimizi de iptal etseniz, partimizi de kapatsanız, korkunun ecele faydası yok, çağlayanlar gibi dalga dalga biz geliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817