banner2779
banner2752
banner2750

GÖLCÜK'LÜ KADINLARIN ANKARA ÇIKARMASI

AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulunup AK Parti Kocaeli Milletvekilleriyle görüşmelerde bulundu, TBMM’de AK Parti Grup toplantısına katılıp akabinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ü ziyaret ettiler. Ziyaret Programında AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve İlçe yönetim kurulu heyeti de hazır bulundu.

AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez ve yönetim kurulu üyeleri yapmış oldukları ziyaretlerde AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker, Zeki Aygün, Sibel Gönül, Muzaffer Baştopçu, Mehmet Ali Okur ile çeşitli konularda istişarede bulundular. Kadın Kolları programın son ziyaretini Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ü Bakanlıktaki makamında ziyaret ederek gerçekleştirdiler.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün yapılan ziyaret sonunda, AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez ve yönetim kurulunu, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve İlçe yönetim kurulun heyetini Bakanlıkta öğle yemeğinde ağırladı. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri yemekte eksiksiz hazır bulundular.








 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751