IŞIK ”BAŞARIMIZDA TEŞKİLATLARIN PAYI BÜYÜK”

Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Kastamonu’yu ziyaret ederek teşkilat mensupları ile toplantılar yaptı.

 

Kastamonu Ziyareti

Teşkilat Başkan Yardımcısı Fikri Işık gün boyu kaldığı Kastamonu’da ilk olarak Ak Parti il yönetimi, ilçe ve belediye başkanları, il genel meclisi başkanı,  kadın ve gençlik kolları başkanları, il demokrasi hakem ve disiplin kurulu üyeleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başlangıç bölümüne Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen’in de katıldığı programda teşkilat mensupları ile tanışan Işık teşkilatın durumu ve çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Teşkilat mensupları ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Işık “Bugün sabahın erken saatlerinde eksiksiz olarak burada toplanmış olmamız bu işe ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir. Önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Teşkilatlar her seçimde büyük önem arz eder fakat asıl yerel seçimlerde teşkilatın gücü ortaya çıkar. Buna göre çalışmalarımızı gözden geçirmek ve bir değerlendirmede bulunmak üzere bugün birlikteyiz” dedi.

 

Güçlü Teşkilat İktidara Yol Gösterir

Işık konuşmasının devamında “10 yıl önce hayal bile edilemeyen birçok işi bugün Ak Parti iktidarı olarak gerçekleştirmiş durumdayız. Demokratikleşmeden ekonomiye, eğitimden sağlığa, ulaşımdan toplu konuta birçok alanda büyük başarılar elde ettik. Bu başarıda kuruluşundan beri partimizde görev almış zamanından, ailesinden, hayatın birçok alanından fedakârlıklar yapan bütün arkadaşlarımızın payı var. Parti olarak güçlü bir teşkilatı sahibiz. Teşkilat iktidarın gözü kulağıdır. Yerel yönetimlerde de genelde de güçlü teşkilat iktidara yol gösterir” dedi.

 

İlçe İlçe Değerlendirme Yaptı

Kahvaltılı toplantı sonrası Ak Parti Kastamonu İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Işık burada İl başkanı Metin Çelik ile birlikte ilçe ve belediye başkanları ile toplantı yaparak ilçe ilçe Kastamonu teşkilatları hakkında değerlendirmelerde bulundu. İlçe ve belediye başkanlarının görüş ve önerilerini dinledi. Işık Kastamonu ziyaretinin ardından Kocaeli’ne gelerek çeşitli programlara katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817