IŞIK ”ÇAYIROVA’YA BU YIL 5 OKUL YAPILACAK”

AK Parti Kocaeli Milletvekili TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Sözcüsü Fikri Işık Çayırova’da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. Çayırova ziyaretinde bu yıl ilçede 5 okulun inşa edileceğinin müjdesini veren Işık, yeni yılın yatırım yılı olacağının altını çizdi.

Milletvekili Fikri Işık Çayırova ziyareti çerçevesinde ilk olarak belediyenin yaptırdığı ve inşaatı devam eden ilköğretim okulunda incelemelerde bulundu. Işık’a ziyaretinde Ak Parti il yönetim kurulu üyeleri Ekrem Özenir, Yekta Türker, Şevki Demirci ve Aylin Balcılar, İlçe Başkanı Nazmi Özmen, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve teşkilat mensuplarından oluşan heyet eşlik etti. İnşaatı devam eden okulda yaptığı incelemede Belediye başkanı Ziyaettin Akbaş’tan bilgi alan Işık” Başkanımız Ziyaettin Bey eğitime destek konusunda her zaman elinden geleni yapıyor. Bu okulumuzun inşaatı belediyemiz tarafından yapılıyor. Başkanımız eğitim ile ilgili başka projelerde de gereken desteği veriyor. Ben tüm vatandaşlarımız adına belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Işık okulun konumu ve görselliği bakımından da örnek bir çalışma olacağının altını çizdi

 

Okul Alanlarında İnceleme

Işık okul inşaatının ardından yeni yapılacak eğitim tesilerinin yerlerini de tek tek gezdi. Işık’a okul yerlerinin incelenmesi sırasında ilçe milli eğitim müdür vekili İmdat Akbaba da eşlik etti. Işık burada yaptığı açıklamada “ Bu yıl Çayırova’da yatırım programına 3 okulumuzu daha aldık. Şekerpınar’daki Hanife Soykan ilkokulunu yenileyeceğiz, Demirsaç ilkokuluna ek bina yapacağız, ayrıca sevgi evlerinin karşısındaki eğitim alanına yeni bir okul yapacağız. Bunların dışında TOBB ilçeye bir İmam Hatip Lisesi yapacak TOKİ’de 32 derslikli bir okulun yapımı için ihale hazırlıklarını sürdürüyor. Tüm projeleri adım adım takip ediyoruz. Böylece 2013 yılında Çayırova’ya 5 yeni okul binası kazandırmış olacağız. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun dedi” Işık Çayırova ziyaretinde Kaymakam A.Selim Parlar’la da görüşerek ilçedeki projeler hakkında kısa bir değerlendirmede bulundu.

 

Işık ”Bölgede Yeni Eğitim Alanları Oluşturmak İçin Çalışıyoruz”

Çayırova Belediyesi tarafından yapılan okul inşaatında AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ı çalışmalar hakkında bilgilendiren başkan Akbaş, okulun planlanan süreden önce bitirilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Bir süre önce başlayan inşaat çalışmaları neticesinde hızlı bir şekilde ilerlemeye çalıştıklarını vurgulayan Akbaş büyük bir yatırımla Çayırova’nın yeni bir eğitim yuvasına kavuşacağını söyledi. Ayrıca yapılacak 5 okulun ilçeye eğitim alanında büyük bir katkı sağlayacağını belirten başkan Akbaş, destek ve gayretlerinden dolayı Milletvekili Fikri Işık’a teşekkür etti. Işık ayrıca belediye başkanı Akbaş’a ilçe nüfusunun çok hızlı arttığını önümüzdeki dönemde yeni okul alanlarına ihtiyaç olacağını ve buna göre çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

 

Taziye Ziyaretleri

Akşam saatlerine kadar Çayırova’da incelemelerde bulunan Işık, çalışmalarının ardından ilçede dört aileye ayrı ayrı taziye ziyaretlerinde bulundu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817