banner2779
banner2752
banner2750

IŞIK''Biz Teşkilatlarımıza Güveniyoruz''

IŞIK ”TEŞKİLATLARIMIZDA BİRLİK BERABERLİK ÇOK ÖNEMLİ”

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık sorumluluk üstlendiği yeni illeri ziyaret etmeye devam ediyor. Işık bu kapsamda Ak Parti Çankırı teşkilatını ziyaret etti.

Çankırı Parti Yönetimi İle Toplantı

Teşkilat Başkan Yardımcı Fikri Işık ilk olarak Çankırı’da Ak Parti il yönetim kurulu, ilçe ve belediye başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları, İl genel meclisi başkanı, demokrasi ve disiplin kurulu üyeleri ile toplantı gerçekleştirdi. Teşkilat mensupları ile tanışma ve karşılıklı değerlendirme şeklinde gerçekleştirilen toplantıda Işık Çankırı il başkanı Salim Çivitcioğlu ile birlikte ilçelerin teşkilat çalışmalarındaki durumlarını da tek tek ilçe başkanları ile değerlendirdi.

Biz Teşkilatlarımıza Güveniyoruz

Işık burada yaptığı konuşmada “ Parti olarak teşkilatlarımızı çok önemseyen bir anlayışa sahibiz. Biz teşkilatlarımızla güçlüyüz.  Türk siyasi tarihinde bu kadar geniş kitlelere hitap edip bu kadar güçlü teşkilatları olan tek parti Ak Parti’dir. Teşkilatlarımız birlik ve beraberliğini koruduğu sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok. Biz teşkilatlarımıza güveniyoruz.” dedi.

Işık Çankırı ziyareti çerçevesinde Belediye Başkanlığını da ziyaret ederek Başkan İrfan Dinç’e başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751