banner2779
banner2752
banner2750

Işık’tan Gebze’de pazar mesaisi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve ilçe teşkilat yöneticileriyle birlikte Gebze’de bir dizi dernek ziyaretinde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, 2013 yılının Gebze için eğitimde yatırım yılı olacağını söyledi

 

BAŞKAN KÖŞKER DE EŞLİK ETTİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’tan Gebze’de hafta sonu mesaisi. Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Pazar günü Gebze’de hemşeri ve dayanışma derneklerini ziyaret etti. Işık’a ziyaretlerinde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun ve yönetimi eşlik etti. İlk olarak Beylikbağı’nda bulunan Giresun İli Alucra İlçesi Karabörk Köyü Hemşeri Derneği’ni ziyaret eden milletvekili Işık ve beraberindeki heyet burada vatandaşların sorunlarını dinledi, sorularını cevaplandırdı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Vatandaşların şikayetlerini alan Işık, sorunların çözümü için Ankara’da temaslarda bulunacağını dile getirdi. İç Anadolu, Orta ve Batı Karadeniz’de toplam 13 ilden sorumlu teşkilat başkan yardımcılığı görevini sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Biz sadece seçim zamanı değil, her zaman vatandaşın yanında olan bir siyasi geleneğin, sizlerin vekiliyiz. Siz değerli hemşerilerimizle hasret gidermek, sohbet etmek, sorunlarınızı dinlenmek üzere bir araya geldik” dedi. Karabörk Köyü Derneği’nin ardından Akse sapağında bulunan Samsunlular Derneği’ne geçen Milletvekili Işık ve beraberindeki heyet burada da ilgiyle karşılandı.

KÜLTÜREL FARKLILIKLAR ZENGİNLİĞİMİZ

Dernek lokalinde bir araya geldikleri Samsunlulara hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı’nın ardından söz alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebzelilik bilincinin gelişmesinde ve yerleşmesinde önemli bir mihenk taşı olan hemşeri derneklerini sık sık ziyaret ederek hasbihal ediyoruz. 81 ilin kültürünün kaynaştığı Gebze’miz adeta Anadolu’muzun bir mozaiği. Kültürel farklılıklar Gebze’mizin bir kazanımı. El ele vererek Gebze’mizde başlattığımız değişimi sizlerin desteğiyle sürdürme gayreti içerisinde olacağız” dedi.

SAMSUN ÖNCESİ SAMSUNLULARA ZİYARET

Başkan Köşker’in ardından söz alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Cuma günü Allah nasip ederse Samsun’a gideceğim. Samsun ziyaretimden önce Gebze’deki Samsunlu kardeşlerimize bir uğrayarak hasbihal edelim istedim. Sorunlarınız bizim sorunlarımız. Çözümü için gereken ne varsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.  Samsunlular Derneği’nin ardından heyetin son olarak Gebze’deki Balıkesirliler Birliği lokaline uğradı. Dernek yöneticileri ve Gebze’deki Balıkesirliler tarafından burada da ilgiyle karşılanan Işık ve beraberindeki heyet, sohbet ederek vatandaşların sorularını cevaplandırdı.

2013 GEBZE İÇİN EĞİTİM YILI OLACAK

Derneklere hizmet sunumlarını sürdürdüklerini dile getiren ve Balıkesirliler Derneği’nde de bir sunum gerçekleştireceklerini dile getiren Başkan Köşker’in ardından söz alan milletvekili Işık, kurulma çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Gebze Üniversitesi müjdesini Gebzelilerle paylaştı. Üniversitenin kurulmasına ilişkin yasanın Meclis gündeminde olduğunu dile getiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “5 fakültesiyle Gebze Üniversitesi  kentimize şimdiden hayırlı olsun” dedi. 2013 yılının Gebze için eğitimde yatırım yılı olacağını dil getiren Işık, yeni yapılacak okullarla Gebze’deki eğitim kalitesinin bir kat daha artacağını söyledi. Ziyaretler hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751