Karabalık, sanayicilere konuk oldu
İlçenin sınai, ticari, turizm, istihdam, lojistik ve çevre konularını sanayicilerle irdeleyen Başkan Karabalık, özellikle yeni bir üniversite getirilmesi, noter hizmetinin verilmesi ve lojistik yapılanmanın değerlendirilmesi konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

 

KATSİAD Başkanı Mustafa Ertürk ve yönetim kurulu üyelerinin, geleneksel Perşembe kahvaltı organizasyonuna yardımcıları Bali Holat, Hüseyin Bülbül ve Efkan Atmaca ile katılan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Sümela Uzuntarla Dinlenme Tesisleri’nde sanayicilerle çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundu. Kahvaltılı toplantıda ilçenin sınai, ticari, turizm, istihdam, lojistik ve çevre konularını irdeleyen taraflar Kartepe’nin kalkınmasında atılacak adımları masaya yatırdılar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817