Kartepe Belediyesi Emitt’ten Canlı Yayın Yapacak
EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılacak olan Kartepe Belediyesi, fuar etkinliklerini canlı yayınla paylaşıma açacak. Fuar etkinliklerini internet ortamından canlı yayın ile izlemek isteyenler www.kartepe.bel.tr internet adresinden erişim sağlayabilecek.

 

Marka ürünlerin geliştirilmesi, yerel markalaşmanın sağlanması ve tanıtımı ile çeşitlendirme yoluyla turizmin gelişmesi stratejilerinin hayata geçirilmesine katkı veren EMITT Fuarı’na, geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi Kartepe Belediyesi tekrar katılıyor. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB), Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) sorumluluk alanında yer alan Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova, Karabük, Kastamonu, Bartın ve Zonguldak İllerinden gelen katılımcılar 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında açık olacak EMITT Fuarında 8A salonunun tamamında ortak tema altında tanıtımda bulunacaklar.

 

Fuar süresince Kocaeli’nin destinasyonları, doğa turizmi, kış turizmi, kültür turizmi, deniz turizmi, termal ve sağlık turizmi, günübirlik ve gastronomi turizminde barındırdığı kültür, turizm ve marka değerleri, aralarında Kartepe Belediyesinin de yer aldığı belediyeler, Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi, turizm birlikleri ve turizm kuruluşlarınca tanıtılacak.

 

Fuarın 2. Günü (25 Ocak 2013) saat 10.00’da 8A numaralı salonda Doğu Marmara ve Batı Karadeniz’de görev yapan turizm profesyonellerine yönelik olarak yöresel kahvaltı organizasyonunda bölgedeki turizm sektörü ve potansiyellerinin tanıtımında işbirliği olanakları ortaya çıkarılacak. 2012 yılında 128 bin ziyaretçisiyle dünyanın en büyük 5. Turizm fuarı olan, 70 ülkeden yüzlerce turizm merkezinden 4500 katılımcının yer alacağı EMITT Fuarı’ndan canlı yayın ile tüm gelişmeleri aktaracak tek ilçe belediyesi olan Kartepe Belediyesi, geçen yıldan edindiği tecrübesi ve donanımları ile fuarı site takipçilerinin ilgisine sunacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817