Kartepe’den Ankara Çıkarması

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mete Aydın, ilçe yöneticileri, SKM Başkanı Muharrem Top, 52 mahalle ve 10 köyün mahalle başkanları ve köy temsilcilerinden oluşan heyet önceki gün Ankara’ya çıkarma yaptı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki AK Parti grup toplantısına katılan Kartepe Teşkilatı, başbakana attıkları sloganlarla toplantının en dikkat çeken ziyaretçisi oldular.

AK Parti'nin grup toplantısına katılmak üzere Ankara’ya giden Kartepe Teşkilatı, Bakan Nihat Ergün ve Kocaeli milletvekilleri ile de bir araya gelme fırsatı da buldu. Milletvekilleri tarafından misafir edilen Kartepe Teşkilatı, grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı dinlerken alkış ve coşkuları nedeniyle dikkat çektiler. Grup toplantısı sonunda Başbakan Erdoğan’ın doğum gününü de kutlayan Kartepe heyetinin hediyesi başbakanı mutlu ederken görüşme çekilen toplu fotoğraf ardından son buldu.

Ankara ziyaretinde AK Parti Kocaeli milletvekilleri tarafından sıcak ilgi gören Kartepe Teşkilatını misafir eden Bakan Nihat Ergün, belediyelerin birleştirilmesi konusunda Kocaeli’nin model olduğunu da belirtti. Bakan Ergün, AK Parti Hükümeti’nin yaptığı hizmetlerin planlı bir şekilde yapıldığını belirterek, “Projelerimize teşkilatlarımız da sahip çıkıyor ve onaylıyor. Hükümetimiz öncülüğünde gerçekleşen yeni projelerle memleketimiz daime ileri gitmektedir. Bu da önümüzdeki hedeflere hep birlikte ve sağlam adımlarla yürümemiz sayesinde gerçekleşmektedir” dedi. Kartepe’nin mahalle başkanlarını “Sizler, bizlerin mahallelerdeki görünen yüzümüzsünüz” diyerek üstlendikleri görevin önemine de değinen Bakan Ergün, Kartepe Teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817