KARTEPELİ ÇOCUKLARIN KAYAK KEYFİ

Kartepe Belediyesi Kış Spor Okulları kapsamında gerçekleştirilen kayak kurslarına katılan Kartepeli çocuklar kayak keyfini doya doya yaşama imkanı buluyorlar.

 

Kartepeli öğrenciler, 2009 yılında hayata geçirilen, “Kartepe’de kayak bilmeyen çocuk kalmasın” projesi ile spor okulları bünyesinde kayak yapmayı öğreniyorlar. Kartepeli çocukları kayak sporu ile tanıştıran Kartepe Belediyesi’nin bu faaliyeti büyük takdir toplamakta. İlçenin farklı köşelerinden öğrencilerin karla tanışma sırası bu hafta da Kartepe Belediyesi Halk Oyunu Ekibi’nindi. İlk defa kar kayağı yapan ekip üyesi öğrenciler, bu imkanı kendilerine sağlayan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a teşekkür ettiler.

 

Kartepeli öğrenciler, Kartepe Belediyesi Spor Okulları bünyesinde pek çok spor branşını yapabildiklerine dikkat çekerken, “Kartepe’nin sahip olduğu değerler ve her türlü spor branşını yapmaya imkan sağlayan doğası ile kendimizi şanslı ve mutlu hissediyoruz. Başkanımız sayesinde kar kayağı, su kayağı, golf gibi pek çok branşı yaşadığımız bölgede yapabilmekteyiz” dediler. Kartepe Belediyesi Kış Spor Okulları kapsamında haftada iki gün süreyle 20’şerli gruplar halinde 8-15 yaş grubundaki çocukları kayak sporu ile buluşturmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817