banner2752
banner2750
banner2776

Kazgan en sonunda dayanamadı.

Düzenlenen etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, 4 yıllık kuruluş tarihleri olduğunu ve bu süre içinde birçok derneğin yapamadığını başardıklarını ifade ederek, ‘’İlk baştan bu yana hedefimiz 500 üyeye ulaşıp, oda statüsü kazanmak oldu. Bir yandan Kocaeli genelindeki kantincileri bir araya toplayarak, daha kalabalık, daha güçlü olmaya çalışırken, diğer yandan da Dünya Süt Günü etkinlikleri düzenlemek, Türkmenlere yardım göndermek, çeşitli hayır işleri yapmak, burs vermek, birlik ve beraberliği sağlamak için yemek ve kahvaltılar düzenlemek gibi sosyal etkinliklerle birlikte, üyelerimize yönelik hijyen ve hizmet içi eğitimleri verme çalışmalarını yaptık. Kantincilerin, istenen hizmet kalitesine ulaşması, sattığı ürünleri belli ıskontolarla alması, modern kantin işletmecilik statüsüne kavuşması için çalışmalar yaptık’’ dedi.
Kazgan, konuşmasının devamında sert cümleler kullanarak, ‘’Önemli olan dernek kurmak değil, devamını sağlamak ve büyümektir. Dernekçilik maddi güç ister, aylık bin lira giderimiz var ve bugüne kadar 50 bin lira harcanmış. Her harcamamız kayıt altındadır, hesabı verilir. Derneğimiz hiçbir zaman siyasi odak haline getirilmedi, kapılarımız vatan hainleri hariç herkese açıktır. Ama birileri derneğin siyasi odak noktası olmasını istedi, buna izin veremeyiz. Her zaman yönetimimle birlikte kararları aldık ve uyguladık, bundan sonra da böyle olacaktır’’ dedi.
Düzenlenen etkinlikte, katılım sağlayan konuklar ve kantinciler kendilerini tanıtarak, düşüncelerini dile getirdiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680