Körfez Zabıtasına İletişim Dersi

Körfez Belediye Zabıtası İletşim Dersi Aldı

Körfez İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Körfez Belediyesi zabıta personeline Sosyal Hayatta İletişim ve İş Etiği konulu eğitim verildi.

Zabıta personeline, Körfez Ticaret Odası Meclis Salonunda verilen Sosyal Hayatta iletişim ve İş Etiği Konulu eğitimin açılış konuşmasını yapan Körfez İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Dilaver Şevik, “ Körfez Belediyemizden Zabıta Personellerine eğitim verilmesi talebi bizlere ulaştı.Bizde Müdürlük olarak bu talebi değerlendirdik.Halk Eğitim Merkezi olarak amacımız eğitimdir.Zabıta personelimize de vereceğimiz eğitimle başarılı çalışmalarına katkıda bulunup yardımcı olabilirsek bizde mutlu oluruz.Verilecek eğitimin Zabıta Personeline hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü Cumali Gündoğdu yaptığı konuşmada  "Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak personelimizin çalışmaları sırasında insan hak ve özgürlüklerine saygılı, kanunlara bağlı,gelişime açık,denetim ve kontrol faliyetleri ile hizmetinde bulunduğu Körfez halkının teveccühünü kazanma yolunda gayretlerimiz ve çalışmalarımız devam edecektir” dedi.Gündoğdu “Kurum içi iletişim ve eğitiminin, hizmet vermeye çalıştığımız Körfez İlçe halkıylada kurulan iletişim ve diyaloglarda son derece faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu kapsamdaki eğitimlerimiz bundan sonra da devam edecek.Personelimiz için son derece faydalı olacağını düşündüğüm bu eğitimin personelimize verilmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanımız Yunus Pehlivan olmak üzere herkese  şahsım ve personelim adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Körfez Halk Eğitim Müdürlüğünde görevli öğretmen Nülüler Özdemir tarafından verilen Sosyal Hayatta iletişim ve İş Etiği Konulu eğitime zabıta müdürlüğünde görevli 64 personel katıldı. Seminerinde, zabıta personeline İletişim nedir? Kurum İçi İletişim, Beden Dili, Yüz yüze İletişim, Kişisel ilişkiler, İletişim ve türleri, iletişimin temel becerileri, etkin dinleme konuları  uygulamalı örneklerle anlatıldı.Eğitim süresi boyunca, insanlarla kurulan ilişkilerde ve toplumsal yaşamda iyi ve etkili iletişimin yaşam başarısını da beraberinde getireceğini belirterek, yapılması gerekenleri ve kaçınılması gereken yanlışları da çeşitli örneklerle aktarıldı.





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817