banner2779
banner2752
banner2750

KÖYLERİN RİSK HARİTASI ÇIKARTILACAK

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit sınırları içerisinde bulunan ve mahalle statüsüne dönüşen 52 köy muhtarları ile bir araya geldi. İzmit Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda 6360 sayılı kanun ile ilgili muhtarlara bilgi veren Başkan Doğan, muhtarların görüş ve önerilerini dinledi.

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan başkanlığında yapılan toplantıya İzmit Belediyesi Meclis Üyesi ve Muhtar Masası Koordinatörü İbrahim Elgin, İmar Müdürü Reyhan Erbayrak, Emlak İstimlâk Müdürü Recep Barış ve Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş katıldı.

 

2014 YILINDA İZMİT BELEDİYESİ’NE BAĞLANACAK

 

İzmit Belediyesi’nin 2014 yılından itibaren köylere de hizmet etmeye başlayacağına dikkat çeken Başkan Doğan “ önümüzde az bir zaman var. Hizmet planını en doğru şekilde planlamamız için önümüzdeki günlerde köylerimizi tek tek ziyaret edeceğiz. Hangi köyde ne eksik var tespit edecek ona göre planlamamızı yapacağız. Biz köylere yabancı insanlar değiliz. Köylerde yetiştik. İhtiyaçlarınızı eksiklerinizi anlarız. Bunları teker teker gidereceğiz” dedi.

Planlamanın yapılabilmesi açısından belirli aralıklarla bu toplantıların devam edeceğini dile getiren Başkan Doğan “Mart ayından itibaren köylerimizin tek tek risk haritasını çıkaracağız. Bu son derece önemli bir çalışma” dedi. Köylerde yapılacak tüm binalar için ruhsat alma zorunluluğu olduğunu hatırlatan Başkan Doğan muhtarlardan bu konuda duyarlı davranmaların istedi. Ruhsatsız bina yapılmaması konusunda uyarılarda bulunan Doğan “ruhsatsız bina yapılırsa yıkmak zorunda kalırız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751