banner2779
banner2752
banner2750

Milletvekili Haydar Akar, İZAYDAŞ’ta

Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, İZAYDAŞ’ı ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Milletvekili Akar, yeni yatırımlarla birlikte İZAYDAŞ’ın kâr eden bir kuruluş haline gelmesinin önemli olduğunu söyledi.

 

ÖNCE SUNUM ARDINDAN SAHA TURU

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Genel Müdür Yardımcıları İsmail Uludağ ve Bayram Karakuş da hazır bulundu. İlk olarak Proje Şefi Onur Uludağ, kurum ve çalışmalarıyla ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Çok sayıda sorunun da yanıt bulduğu sunumun ardından, Milletvekili Akar ve Selman Yıldırım’a tesis turu yaptırıldı. Yakma Tesisi Müdürü Şahan Dede ise yakma tesisi kontrol odası ve biyogaz tesislerindeki çalışmaları yerinde anlattı.

 

“ÇALIŞMALAR ÇOK OLUMLU”

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İZAYDAŞ’ın Türkiye’nin ihtiyacı olan bir tesis olduğunu, farklı kentlerde de benzer tesislerin kurulması gerektiğini belirterek, “Bu tesisin en güzel tarafı, kendi enerjisini üretip yararlanması, maliyetleri en aza düşürmesi ve özel sektör mantığı ile işletilmesidir” dedi. İZAYDAŞ’ın kâr eden bir kuruluş haline gelmesinin önemine dikkat çeken Milletvekili Akar, “Malum, bu tür kuruluşlar belediyelerin sırtında kamburdur. Ama İZAYDAŞ bir yük olmaktan çıkmış ve katkı sağlar hale gelmiştir” şeklinde konuştu. Haydar Akar sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben çalışmaları çok olumlu buldum. Teknolojinin yenilenmesi ile ilgili yatırımları da olumlu bulduğumu ifade etmek isterim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu ülke, bu kent hepimizin. Mevcut değerlerimizi en iyi şekilde kullanmak ve korumak durumundayız. Hepimiz buna katkı sağlamalıyız. Eksikler olursa dile getireceğiz, giderilmesi konusunda çalışmalar yapacağız.”

 

“YAPICI ELEŞTİRİLERE AÇIĞIZ”

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise ziyaretinden dolayı Milletvekili Haydar Akar’a teşekkür ederek yeniden ağırlamaktan memnuniyet duyacağını dile getirdi. İZAYDAŞ’ın şeffaf çalışmalarının yansıması olarak, her yıl standart ziyaretlerin dışında 3 bin civarında ziyaretçi ağırladıklarını kaydeden Genel Müdür Saraç, “Milletvekillerimiz, sektör derneklerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, halkımız, öğrencilerimiz olmak üzere bütün ziyaretlerde faaliyetlerimizi kendilerine anlatırız. Bunu bir sivil denetim gibi kabul eder, bundan yararlanmaya çalışırız. Yapıcı eleştirilerinizi ve katkılarınızı her zaman bekleriz” dedi. Genel Müdürü Muhammet Saraç, Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım’a ziyaret anısına hediye takdim etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751