Öğrencilere kışlık ayakkabı ve mont yardımı

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın öncülüğünde, Dilovası Ak Parti Kadın Kolları Dilovası’nda yaşayan ihtiyaç sahibi 85 öğrenciye kışlık ayakkabı ve mont dağıtımını yaptı.

Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatında düzenlenen programa AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Nükhet Demiray ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın eşi Saliha Yaman katıldı.

AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Nükhet Demiray, Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri için onlara her türlü yardımda bulunmaya devam edeceklerini belirten Demiray, “Kışın soğuğunda üşümemeleri için mont ve ayakkabı dağıtıyoruz. Bunun için bizlere destek veren Dilovası Belediye Başkanımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Çünkü bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Geleceğimizin sağlam temellere oturması için çocuklarımızın en iyi şekilde eğitimlerini tamamlamalıdırlar dedi. Onlar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz. Yüzleri gülünce, bizim de yüzümüz gülüyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817