banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Okur'' TÜM HALKIMIZIN KANDİLİNİ TEBRİK EDİYORUM''
 

Milletvekili Okur'un Mevlit Kandili mesajı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Okur yayınladığı mesajda; “Yüce Allah'ın ilahi mesajlarını insanlığa iletmek üzere gönderdiği peygamberler halkasının son temsilcisi olan Hz. Muhammed'in doğumu, tarihin akışını değiştiren kutlu bir olaydır.

 

O, bizlere sevgiyi, barışı, cömertliği, ana-babaya saygıyı, nerede olursa olsun ilmi almayı tüm insanları sevmeyi ve barışı öğretti.

İnsanlık, bugün O’nun tebliğ ettiği dinin sağladığı barış, huzur ve güven ortamına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktadır. Çünkü, O’nun tebliğ ettiği İslam dini, kavganın değil barışın, ayrılığın değil birliğin ifadesidir. Toplumu rahatsız eden, insanların huzurunu bozan hiçbir hareketi dinimiz hoş görmez ve onaylamaz.

Geleceğimizin aydınlık, huzurlu ve mutlu olması temennisiyle, bütün İslam aleminin ve halkımızın Mevlit Kandili'ni kutlar, saygılar sunarım.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826