Pehlivan'a ziyaretçi akını devam ediyor

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a STK’lardan ve diğer kurum yöneticilerinden ziyaretler sürüyor. Konuklarını makamında ayrı ayrı ağırlayan Başkan Pehlivan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İzmit Deniz Ticaret Odası Kocaeli Temsilcisi Av. Vedat Doğusel ile yardımcısı Emrah Erol,Derince Esentepe Camii imam-hatibi Enver Erdal,Cımbızlar kuran kursu müdürü Necmi Satılmış, öğrenciler Mürsel Işık,Mücahit Öner,Yıldız Entegre Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ayrı ayrı ziyaret ettiler.Başkan Pehlivan’ın başarılı çalışmalarını takip ettiklerini söyleyen konuklar,yeni belediye binasını çok beğendiklerini belirttiler.

Erzurumlular Derneği

Körfez Erzurumlular Dernek Başkanı Yavuz Göğdemir, yönetim kurulu üyeleri Efrail Yılmaz,Ahmet Kızıl,Ali kılıç,Ahmet Yaşar,Olgay Yazır  ve İbrahim Yaman  ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yeni yapılan belediye hizmet binasını da çok beğenen dernek üyeleri, ilçemize hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Hasbro İntertoy İÖO Yöneticileri Teşekkür Etti

Hasbro İntertoy İlköğretim Okul Müdürü Veli Köklüağaç,okul aile birliği başkanı Özge Eğdemir ve Hande Ellialtı ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a hayırlı olsun ve teşekkür ziyaretinde bulundular. Prefabrik okul binasından kendilerini kurtarıp, yeni ve modern bir okul binası yaptığı için Başkan Pehlivan’a teşekkür eden okul müdürü Veli Köklüağaç “Prefabrik binada eğitim veriyorduk.Okulumuz gerçekten çok güzel oldu. Eğitimin her alanına el uzatan, destek veren başkanımız okulumuzda eğitim gören öğrencilere modern bir bina hediye etti.Kendisine tüm velilerim ve eğitim camiası adına teşekkür ederim” diye konuştu.






 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817