Saadet Partisi Hereke’nin ilçe Olmasını istiyor.

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ve ilçe yönetimi, yaptıkları açıklama ile Hereke’nin İlçe olması gerektiğini söylediler.
İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, Başkan yardımcısı ve Yerel Yönetimler Sorumlusu İbrahim İlhan, Hereke Sorumlusu Ömer Umutlu ve İlçe Yerel Yönetimler Birim Başkanı Hikmet Aydın, yaptıkları açıklamada hızla büyüyen ve ilçe olmak için gerekli koşulları taşıyan Hereke’nin ilçe olması gerektiğini ifade ettiler.
İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun açıklamada, ‘’Hereke Belediyesi kapatılan belde belediyeleri arasında yer alıyor. Gerek artan nüfusu ve gerekse sanayi ve turizm alanları, dünyaca ünlü Hereke Halılarının marka değerini de düşünürsek ilçe olmayı çoktan hak ettiğini görürüz’’ dedi. Yerel Yönetimler Sorumlusu İbrahim İlhan’da açıklamada, son KHK ile 2 beldenin ilçe yapıldığını hatırlatarak, ‘’Hereke, sanayisi, üniversitesi, tarihi ve kültür yapısı ile daha iyi hizmet alabilmek için ilçe olmayı hak etmiştir.
Hereke sorumlusu Ömer Umutlu, belde oldukları için yeterli hizmet alamadıklarını belirterek, ‘’7 mahalle ve 23 bin nüfusu ile Hereke bunun hak ediyor. Eskiden zeten burası bir belediyeydi, Şimdi en küçük bir resmi işlem için vatandaşlar Körfez’e gitmek zorunda kalıyorlar. Hem zaman kaybı yaşanıyor, hem de masraf artıyor. Yetkililerin sesimizi duymalarını ve bunun  için gereken çalışmaları yapmalarını istiyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817