Senai Demirci’den kahve tadında sohbet

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Dr. Senai Demirci’yi okurlarıyla buluşturdu. Akıcı üslubuyla “Kahve Tadında” bir sohbet gerçekleştiren Dr. Demirci, izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

 

İLGİ İLE İZLENDİ

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sohbeti vatandaşlar ilgi ile izledi. Dr. Senai Demirci, programda insani değerlerin öneminin yanı sıra Allahın nimetlerine şükretmenin anlamına değindi. Günahın hüznünün sevabın gururundan hayırlı olduğunu kaydeden Dr. Senai Demiri, gıybet etmeyip susarak Allah’ı zikretmenin mümkün olduğunu ifade etti.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİ

Programın sonunda Dr. Senai Demirci’ye çiçek takdim edildi. Dr. Demirci de kendisini Gebzeli okurlarıyla buluşturduğu için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817