banner2779
banner2752
banner2750

Serpil öğretmenin katili serbest bırakıldı

2 Ekim tarihinde annesinin yanından ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan öğretmen Serpil Kömürcü Kandıra yolunda öldürülmüş olarak bulunmuştu. Sabah saatlerinde cesedi bulunan Serpil öğretmenin cinayete kurban gittiği ileri sürülmüştü. Olayın ardından jandarma bütün izleri takip ederek, yüzlerce kamerayı inceleyip, çok titiz bir çalışma yürütmüş, olayı gerçekleştiren Selami Kaymak`ı, olaydan 19 gün sonra gözaltına almıştı.
 
Alınan ifadesinde sanık Kaymak olayı itiraf ederken, olayın tamamen kaza sonucu olduğunu ve Serpil Kömürcü`nün kendisini araçtan attığını onu görmeyerek araçla üzerinden geçtiğini söylemişti. Olayın ardından tutuklanan Kaymak ile ilgili cumhuriyet savcısı dosyayı hazırladı. Savcı sanık için ağırlaştırılmış müebbet istedi.
 
SERBEST KALDI
Serpil Öğretmenin öldürülmesi ile ilgili davanın ilk duruşması bugün 3. Ağır Ceza Mahkemesi`nde başladı. Davada kendini savunan Selami Kaymak suçlamaları kabul etmedi. Olayı nakza olduğunu öne süren Kaymak tahliyesini talep etti. Kaymak`ın savunmasının ardından mahkeme heyeti Selami Kaymak`ın tutuksuz yargılamasına karar verdi. Kararın ardından Serpil Kömürcü`nün ailesi büyük tepki gösterdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751