ŞİRİN , MHP'YE ADAY OLMAK İÇİN GEÇMEDİM!
ŞİRİN , MHP'YE ADAY OLMAK İÇİN GEÇMEDİM!

İl Başkanı Aydın Ünlü’nün Medya Evi'nde düzenlediği basın açıklamasında konuşan Salih Şirin şuan için adaylığının söz konusu olmadığını söyledi.Şirin, Ancak parti büyüklerim görev verirse seve seve yerine getiririm” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü dün Medya Evi’nde basın açıklaması düzenledi. Açıklamaya Ünlü’yle birlikte İl Başkan Yardımcısı Hamza Güloğlu, Körfez İlçe Başkanı Yağız Öztürk Günen,  Ankara’da Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından rozeti takılan Salih Şirin, Darıca Kars Ardahan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Arif Gülen katıldı. Önce ki gün yaptıkları Ankara ziyaretiyle ilgili bilgi veren Ünlü, “Öncelikli olarak basın onur gününüzü MHP olarak kutluyoruz. Bu gün bizim için de sevindirici. Ankara'ya gittik. Bahçeli Kocaeli’ne çok güveniyor. Kocaeli’nin takip ediliyor olması bizi sevindiriyor. Şirin ve Gülen’e rozetlerini taktık. Bunlar MHP’de ki gelişmelerin ilk sinyalleridir. Bunlar başlangıç. Kocaeli’nde yaşayan herkese MHP’de siyaset yapması için kucak açıyoruz” dedi.

MHP’YE ADAY OLMAK İÇİN GELMEDİM
Şirin’in sosyal demekrat bir aileden MHP’ye katıldığını belirten Ünlü, “Partimize geçişlerle büyümeye devam edeceğiz. Bu gün liderimiz de teşkilat adayı ile uyum sağladığında açıklamada geç kalınmaması konusunda uyarıda bulundu. Bu nedenle adaylar açıklanamaya devam edecek. Bu yılda tüm adayların belirlenmiş olması gerekmektedir. Gülen de değerli bir üyedir. Aday adayı olma hakkı vardır. Teşkilatkarar verdiğinde gereken açıklama yapılacaktır. MHP ne yaptığını bilen bir yapıda” diye konuştu. Şirin ise, “Bahçeliye teşekkür ettik. Ben MHP’ye aday olmak için gelmedim. MHP rüzgarına katkı sağlamak için geldim. Körfez’de hareket başladı. Bizi seven insanlar yanımızda. MHP Körfez’de birinci parti konumuna geçti. Herkesin kırmızı çizgisi olduğunu söyleyen Şirin, “MHP’de çizgilerin beyaz olduğunu görmeye başladım. Milletimiz, bayrağımız ve vatanın bölünmez bütünlüğü benim için önemli. MHP’nin neferi olacağım. Partiye yeni geldim. Gönül vermiş çok insan var. Önemli olan Körfez’i almak, aday olmak değil. Siyaset yapmayı düşünmüyordum ama görüşlerimiz aynı. Şuan adaylık düşünmüyorum. Parti büyükleri görev verirse görevden kaçmam” açıklamasında bulundu.

ADAY OLURSAM HERKESİN OYUNA TALİP OLURUM
Gülen, “Ben hiçbir yerde siyaset yapmadım. Ama gençliğim ülkü ocaklarda geçti. Düşüncem hep aynı çizgide vardı. Takdiri il başkanı, ilçe başkanı ve genel başkanımıza bırakıyoprum. Önce devlet ve millet sonra partimiz gelir, genel başkanımızın dediği gibi. Sadece ülküdaşların oyuna değil. Darıca’da yaşayan herkesin oyuna talibim. Herkesten oy alabilmek için yereli bir adım daha önde tutmak lazım. Yerelde siyaset yapacak aday için bir adım daha farklı düşünülmeli. Darıca’da 30 bin hemşerimiz yaşıyor. Eğer aday ya da aday adayı olursam Darıca’da yaşayan herkesin oyuna talip olurum. Orada yapılacak çalışmalar MHP genel siyasetine  sempati duydurmak amacında olacağım. Mevcut iktidarın güğçlendiği noktaya döndüğünde MHP’nin gücünü göreceksiniz” şeklinde konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817