Tatar'' Gebzeyi haramilerden kurtaracağız''

Gebze’deki danışma kurulu toplantısında konuşan ilçe başkanı Sedat Tatar hedefe kilitlendiklerini, Gebze’yi haramilerden kurtaracaklarını söyledi.

Gebze ilçe binasında yapılan toplantıya il başkanı Yalçın Kuşkan, milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Derince, İzmit, Çayırova ve Dilovası ilçe başkanları, gençlik kolları ve kadın kolları başkan ve yöneticiler ile partililer katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Sedat Tatar göreve geldikten sonra yaptıkları ve yapılacak çalışmaları anlattı, hedeflerini aktardı. Tatar, “Hedefimiz belediye başkanlığını kazanmak. Gebze`yi haramilerden kurtaracağız” dedi.

CHP UYUYAN BİR DEV
 
Partililerin ilgi gösterdiği danışma kurulu toplantısında konuşan ilçe başkanı Sedat Tatar, Gebze`nin içinde bulunduğu talihsizliklerden ve ilçeyi haramilerden kurtarmak için bu kez iddialı olduklarını söyledi. Göreve geldikleri günden bu yana yapılan çalışmalarda eksikliklerinin bulunduğunu, bunu gidermek için de destek beklediklerini söyleyen Tatar, “Bu toplantıda ben umuyorum ki sizler eksikliklerimizi söyleyerek bizleri teşvik edeceksiniz” dedi.  Tatar konuşmasını şöyle sürdürdü: “Görev aldığımız günden beri örgütü örgüt yapmak için çalışıyoruz. Seçim yenilgilerinin sıkıntıları var. Bunları aşmalıyız. CHP uyuyan bir dev. Bizi iktidara taşıyacak çekirdek kadro yeteri kadar çalışmıyor. Mahalle örgüt temsilcilerini oluşturduk. Yerel seçime yönelik yapacağımız çalışmalarda sizlerle birlikte olmak istiyoruz. Bu haramilerden bu şehri kurtaralım.” Tatar, açılış konuşmasının ardından sinevizyon gösterisi eşliğinde ilçe yönetim kurulunun çalışmalarını anlattı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817