ZEKİ AYGÜN'ÜN KÖRFEZ TURU



 

Beraberinde Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ve kalabalık bir heyetle birlikte dernekleri ziyaret eden Aygün, proğramına Körfez Posof Kültür ve

Yardımlaşma Derneği Başkanı Hamit Akbulut ve yönetimini ziyaret ederek başladı. Başkan Hamit Akbulut ve yönetim kuruluyla bir süre sohbet eden Milletvekili Aygün,buradan Körfez Karadenizliler Derneğine geçti.

Başkan Hasan Yazıcı ve Karadenizli işadamı Ali Çakır ile bir süre sohpet eden Aygün ve beraberindeki heyet, buradan Körfez Kuzey Mahallesi cami cemaatini ziyaret ederek Cami İmamı Orhan Tuna ve  cami cemaatiyle uzunca bir süre sohbet etti.


Aygün, son olarak Körfez İlçesi Muşovası Derneğinde Eşi vefat eden Mehmet Selim Mutlu'ya Taziye ziyaretinde bulunarak Hereke'de yapılacak açılış

törenine katılmak üzere Körfez turunu tamamladı. 








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817