Zeytinoğlu: “Aday Adayıyım”
 

KSO’da 4 yıl süreyle görev yapacak Meslek Komitesi ve Meclis üyesi sayısı için seçimler 11 Şubat’ta başlayacak. Seçimler öncesi 1870 olan üye listesi KSO binasında askıya çıkarıldı, yarın akşam saat 17.00’ye kadar askıda kalacak.  KSO’da komite seçimleri 11 Şubat Pazartesi günü yapılacak. Halen 29 olan komite sayısı 34’e, 63 olan meclis üyesi sayısı da 68’e çıktı.

KSO’da Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Birlik Genel Kurulu ve Meclis Başkan ve Başkan Vekilleri Katip üye seçimleri de 18 Şubat Pazartesi günü yapılacak.

“11 ŞUBAT’TA DURUMUM NETLEŞİR”

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, adaylık açıklamasının erken olduğunu, 11 Şubat’ta yapılacak Komite ve Meclis üyeliği seçimlerinin ardından aday olup olmayacağını söyledi, “Şu anda aday adayıyım.”dedi. Üye listelerinin üyelere verilmediği eleştirisine yanıt veren Zeytinoğlu, yasa gereği liste almak isteyenler sadece kendi grubunun listesini alabildiklerini,  diğer grupların listelerini veremediklerini söyledi.

EXPO CENTER YAPILACAK

Zeytinoğlu, yeniden seçilmesi halinde KSO binasının ve Meclis salonunun büyütüleceğini, Expo Center (mini fuar alanı) yapacaklarını açıkladı. Zeytinoğlu “OSB’ler ve demiryollarının çalışmalarını takip ediyoruz. Derince Limanının özelleştirilmesinde aktif yer almak istiyoruz. OSB’lerde ortak ve güvenli enerji sağlanmasını için çalışmalarımız var. Cengiz Topel Havaalanı’nın uluslar arası olması ve Anadolu Jet’in sefer yapması için çaba sarfedeceğiz.” dedi.  Zeytinoğlu 30 Ocak’taki meclis toplantısını da yapımı tamamlanan Gölcük Kavaklı’daki KSO Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda yapacaklarını açıkladı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817