AV TÜFEĞİNİ ÇENESİNE DAYADI, TETİĞİ ÇEKTİ!
 Kandıra’da çiftçilik yapan ve bekar olan 30 yaşındaki Muhterem Adıyaman, av tüfeğiyle intihar etti. Kandıra’nın Sarıcaali köyü Keremler Mahallesinde oturan Nemciye-Mustafa Adıyaman çiftinin 4 çocuğundan biri olan Muhterem Adıyaman’ın bir süredir psikolojisi bozuktu. Annesi yeni ameliyat olmuştu. Babası, annesinin bakımıyla ilgilenirken, Muhterem evdeki av tüfeğini alarak dışarıya çıktı.

ÖLDÜ

Evin önünde av tüfeğini çenesine dayayıp, tetiği çeken Muhterem Adıyaman, kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesini duyarak dışarıya çıkan baba Mustafa Adıyaman, gördüğü manzara karşısında şok geçirdi. Sağlık ekibi köye geldiğinde, yapılacak hiçbir şey yoktu. Muhterem Adıyaman’ın cenazesi bugün Sarıcaali Köy Camiinde öğleyin kılınacak namazın ardından köy mezarlığında toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817