banner2779
banner2752
banner2750

Derince’de Kandıralılar Gecesine büyük ilgi

Derince Belediyesi tarafından düzenlenen Kandıralılar gecesinde, ünlü bestekar Amir Ateş ve klarnet üstadı Türkan Kandıralı, doyumsuz bir müzik ziyafetiyle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Derince Belediyesi tarafından Sabancı İlköğretim Okulu Konferans Salonunda, Kandıralılar Gecesi düzenlendi. Düzenlenen gecenin zirvedeki iki önemli ustası Bestekar Amir Ateş ve Klarnet üstadı Türkan Kandıralı izleyenleri adeta büyüledi. Kar yağışına ve soğuk havaya rağmen salonu dolduran Kandıralıların gecesine başta gecenin mimarı Derince belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Garnizon Komutanı Ali Kocatürk, Emniyet Müdürü Hüseyin Tanrıkulu, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Türk Din Musikisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, Kandıra Belediye Meclis üyesi Erdoğan Günay ve Erkan İşler, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, Başkan Vekili Erdoğan Görgün, Başkan Yardımcıları Erdal Baykara ve Günay Gülcü, Yönetim Kurulu üyesi Salim Yaşar, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Denetim Kurulu üyeleri Ahmet Güngör, Metin Gönül ve İbrahim Yılmaz ile eski Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Genel Sekreter Hasan Uzunhasanoğlu, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, KBB Protokol Sorumlusu Yüksel Özdemir, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Bekirderespor Kulübü Başkanı Erdoğan Şentürk, İşadamı Recep Yıldız, Kandıra ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Erol Ölmez, Dartı Gurubu Platform Sözcüsü Şakir Akçer, Derince İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recep Özaydın, Çukurovalılar Derneği Başkanı Erdoğan Davut, meclis üyeleri, vatandaşlar ve muhtarlar katıldılar.

 ALEMDAR: BÖYLE BİR GECE GÖRMEDİK

Sunuculuğu Kandıra Musiki ve Tiyatro Derneği  Başkanı   Rüştü Uygur    tarafından yapılan           gecede dernek korosu tarafından verilen konser izleyenlerden tam not alırken, Klarnet ustası Türkan Kandıralı’nın sahnede sunduğu klarnet şov salonda büyülü bir atmosfer yarattı. Türkan Kandıralı’nın ardından bestekar Amir Ateş ve Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu Şefi Neşe Sarısözen Adalı düeti salonda doyumsuz dakikaların yaşanmasını sağladı. Solist Aysel Demircan tarafından seslendirilen hareketli parçalar soğuk geceyi ısıttı. Sanat ve sanatçı dostu olarak anılan Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, yaptığı kısa kapanış konuşmasında sanata verdikleri değeri anlatırken, ‘’Bu tarz organizasyonlara, sanat ve sanatçılarımıza büyük önem veriyoruz. Bu salonda şimdiye kadar birçok etkinlik yapıldı. Fakat bu gece çok ayrı ve çok farklı haz aldım, şimdiye kadar burada böyle bir gece görmedik.  Bu mükemmel gece için hepinize teşekkür ediyorum.’’ Dedi. Hediyelerin verilmesiyle program sonlandırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751