GEDOSK, Kartepe Zirvesinde
Artık geleneksel hale gelen kartepe zirve yürüyüşüne katılan dağcılık kulübü üyeleri kesintisiz yağan kar altında gün boyunca yürüdüler, karın keyfini çıkardılar. Kartepe yamaçlarında başlayan zirve  yürüyüşünde dik bir rotadan zirveye ulaşan dağcılık kulübü üyeleri, zirvede  verilen kısa yemek molasın sonrası; karla kaplı patikalardan hacı yakup çayırına indiler.  GEDOSK üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği , kartepe yürüyüşünde  daha çok patikaları kullanan katılımcılar kuzu yaylaya uğrdadılar, pek çok ressama ilham olabilecek güzellikteki doğa manzarası eşliğinde Kartepe’de kar keyfini gün boyunca doyasıya yaşadılar.
Şimdi kartepe zamanı;
 Düzenlenen hafta sonu etkinliğinde Gebzeli Dağcılık kulübü üyelerinin ekip liderliğini kulüp başkanı Hasan Boyacı yaptı. Maraton koşan kulüp üyelerinin ilgi gösterdiği zirve yürüyüşü öncesi;  Acısu’da toplu kahvaltı yapan  dağcılar, dik ve dolambaçlı patikalar öncesi enerji depoladılar. Kış mevsiminin görsel şova dönüştüğü Kartepe patikalarında güzel bir gün geçiren Gedosk üyeleri katıldıkları doğa yürüyüşü ile yaşanan kış macerasının bir parçası oldular.  Gün içerisinde 12.5 kilometre yürüyen kulüp üyeleri her yürüyüşten ayrı bir tat  aldıklarını söylediler. Yürüyüşe kulüp başkanı Hasan Boyacı, başkan yardımcısı Rıdvan Şükür, yönetim kurulu üyeleri Fatma Terzioğlu Aynur zorlu Yaşar ve İbrahim Aktan’da katıldıar. Gebze Dağcılık kulübü üyelerinin etkinliker sonrası yaşadıkları tatlı yorgunluklar, yaşanan maceranın mutluluğu içerisinde kaybolup gidiyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817