Rıdvan Şükür ; Rauf Denktaş’ı saygıyla anıyoruz.

Doğa sporcusu ve dağcı Rıdvan Şükür, fikirlerinden ve düşüncelerinden ilham aldıkları Kuzey Kıbrıs Türk cumhuruiyeti  Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı 13. Ocak 2013’te 1. Ölüm Yıldönümünde  saygı ve rahmetle andıklarını söyledi.

Kıbrıs Tüklerine karşı oynanan ayak  oyunlarına rağmen bağımsızlıklarını başkalarına teslim etmeyen büyük devlet adamını  unutmanın hatırlamamanın  ona en büyük ihanet olduğunu belirtenRıdvan  Şükür, Ömrünü Kıbrıs davasına ve Kıbrıs Türklerinin devlet sahibi olmasına adayan ve bu mücadelede adamının hep ön saflarda mücadele ettiğini, büyük mücadelesini  unutmadıklarını, bu gün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurucu Cumhurbaşkanı Sayın Rauf Denktaş'ı, ölümünün birinci yıldönümünde minnet, rahmet ve şükranla andıklarını söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817