banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DERİNCE’DE YAZ KUR’AN KURSU FİNALİ
 Derince İlçe Müftülüğü’nün Yaz Kur’an Kursları’nın tamamlanması nedeni ile düzenlediği final programına Derinceliler büyük ilgi gösterirken, etkinliğe Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık’ta iştirak etti

Programa ilgi büyüktü

Derince’de yaz döneminde yapılan kursların ardından organize edilen Yaz Kur’an Kursları Final Programı, Derince İlçe Müftüsü Birol Nurlu’nun ev sahipliğinde Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Derince Belediyesi’nin de katkıları ile düzenlenen programa Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, AK Parti ilçe yöneticileri, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar, ilçedeki din adamları, Kur’an kursu öğrencileri ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Kurslara katılan öğrencilerin görev aldığı etkinlikte gösteriler, ilahiler ve piyesler icra edildi.

Öğrencilere hediye verildi

Ailelerin ve Derinceli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda öğrenciler yaptıkları gösterilerle adeta göz kamaştırdı. Okunan dualarla salondaki misafirleri mest eden Yaz Kur’an Kursları öğrencileri, okudukları ilahilerle de izleyenlerin gönül paslarını sildi. Program sonunda sahneye tekrar çıkan öğrenciler, Derince İlçe Müftüsü Bürol Nurlu ve Derince Belediye Başkan Yarımcısı Nurettin Işık’ın elinden hediyelerini aldı. Etkinliğin ardından öğrenci ailelerinin çok mutlu olduğu gözlenirken, minik öğrencilerde yaptıkları gösterilerle izleyenleri büyülemenin gururunu yaşadı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826