banner2779
banner2752
banner2750

17 Ağustos Doğal Afetler Bilinç kampı başarıyla tamamlandı
 17 Ağustos Doğal Afetler Bilinç kampı Gölcük’e bağlı Hisareyn Mahallesi Yasakdüzü mevkiinde başarıyla tamamlandı. 14-17 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen kamp süresince İzciler Kocaeli’nin değişik yerlerinde ve Gölcük’te çeşitli eğitim aktivite ve anma programlarına katıldılar.

Kamp da, arama kurtarma, ilk yardım, doğal afet esnasında oluşacak yangın gibi konularda eğitim alan izciler aynı zamanda Gölcük de yapılan anma etkinliklerine katıldılar. Kampa katılan İzciler, Gölcük Belediyesi Müze gemisi olan TCG Yarhisarı gezdiler, Gölcük Belediyesi buz pateninde keyifli zaman geçirip, Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme havuzun da yorgunluk attılar. Son gece final ateş programında da kampa uygun skeç ve seslendirilen şiir etkinliğinde kampı sonlandırdılar.

Gölcük Belediye spor İzci Kulübü sorumlusu ve Kamp Müdürü Feyzullah Yıldız yaptığı değerlendirmede kampın çok verimli geçtiğini ve gelen misafirlere gölcüğün misafir perverliğini gösterdiklerini ve kampın amacına uygun olarak verilen eğitimlerin gayet başarılı olduğunu belirtti. Feyzullah Yıldız ayrıca kampa ve izciliğe desteklerini esirgemeyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür etti.

Kampın son gününde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İzcileri ziyaret ederek17 Ağustos Doğal Afetler Bilinç kampına katılımlarından dolayı teşekkür etti. Gölcük Belediyesi olarak İzciliğin her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim dedi.

Gölcük Belediyesinin sponsorluğunda Gölcük Belediye spor İzci kulübünün organizasyonunda kampa, Kocaeli’ deki bütün Kulüpler ile Yalova, Erzurum, Kayseri, Konya, Düzce ve Bolu’dan gelen izciler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751