3 bin 35 adet extacy hap ele geçirildi
 İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik polislerinin düzenlediği operasyonda bir araçtan tam 3 bin 35 adet hap ele geçirildi. Haplarla birlikte okul öncesi gençleri zehirlemek isteyen iki kişi gözaltına alındı.

Okulların açılmasına kısa bir süre kala Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro polisleri operasyonlarını sıklaştırdı. Bir ihbarı değerlendiren ekipler İzmit’te “torbacı” diye tabir edilen sokak satıcılarına dağıtılmak üzere getirilen uyutucu maddelerin bulunduğu bir otomobil durduruldu. Otomobilde yapılan aramada 3 bin 35 adet extacy hap ele geçirildi.

Otomobilde bulunan Yılmaz İ. ve Kadir G. isimli şahıslar gözaltına alındı. Özellikle gözaltına alınan Yılmaz İ.’nin çok sayıda uyuşturucu satmaktan, adam öldürmeye teşebbüsten sabıkasının olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şahıslar Narkotik ekiplerince alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan polis ekiplerinin son bir haftada düzenlediği operasyonlar sonucunda 75 gram bonzai, 15 gram esrar, 2 kilo kubar esrar ve 185 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817