banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

42. ALTIN KİRAZ FESTİVALİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI
 Katılımcılar Taleplerini Başkan Yardımcısı İsa Taş’a İletti

12-14 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalde Yağlı Güreş, Atıcılık ve farklı spor dalları ve çeşitli etkinliklerle Altın Kiraz Festivali büyük heyecana sahne olacak. 42. Geleneksel Altın Kiraz Festivali için hazırlıklara başlayan Körfez Belediyesi tertip komitesi kolları sıvadı. Festival kapsamında festivale katılım sağlayacak kişilerle bir toplantı gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ın başkanlık ettiği toplantıya, festivale katılım sağlayacak olan kişilerin beklentileri ve talepleri Başkan Yardımcısı İsa Taş tarafından dinlendi. Kirazın gelecek nesillere de aktarılması için yapılan teşvik ve desteklerle Körfez’in sembolü olan Kiraz’ın yaşatılması adına çeşitli konular ele alındı.

Yarışma 4 Dalda Düzenlenecek

Bu yıl düzenlenecek yarışmada değerlendirme jürisinde sadece uzman kişiler yer alacak. Jüri kirazın yanı sıra, bağları da oylayarak bu yılki en iyi bağı belirleyecek. Yarışmaya katılan yetiştiricilerin bağları jüri tarafından tek tek ziyaret edilerek değerlendirme yapılacak. 4 dalda düzenlenecek yarışmanın birincilerine çeşitli hediyeler takdim edilecek.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826