6 kişi ölümden döndü
 Gebze’de meydana gelen trafik kazasında bir ecza deposuna ait araçla kamyonet çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre,  Ömer Altun’un sürücüsü olduğu 34 UT 6860 plakalı kamyoneti Feniş köprülü kavşaktan Darıca istikametine dönerken İstanbul yönünden gelmekte olan 34 FV 3883 plakalı ecza deposu aracı çarptı. Aşırı hızlı olduğu belirtilen ecza deposu aracının çarpması sonucu kamyonet yan yattı.

Kaza da kamyonet sürücüsü ile birlikte kamyonette bulunan 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.  Kaza da ecza deposu aracının sürücüsü de hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla Darıca Farabi Devlet Hastanesi ve Fatih Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaralılar tedavi altına alındı.  Kaza nedeniyle köprülü kavşağın üst kısmında ara trafiğine kısa bir süreliğine kontrolü olarak izin verildi daha sonra yol tamamen açıldı. Kazayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817