8 işyerinin kiralama ihalesi yapıldı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 8 adet taşınmazını kiraladı. Mülkiyeti Büyükşehir'e ait olan şehrin muhtelif yerlerindeki işyerleri açık ihale usulüyle kiralandı. Kiralamalar aylık ve yıllık olarak gerçekleştirildi.

 

8 İŞYERİ İÇİN İHALE YAPILDI

Ereğli Balık Hali'ndeki 1 No'lu kafe yıllık olarak Orhan Ersen'e 3 bin 370 TL'ye,

Karşıyaka Balık Hali'ndeki 1 No'lu kafe Selçuk Özpınar'a 6 bin 10 TL'ye,

Gölcük Kavaklı'daki lunapark alanı 17 bin 500 TL'ye Mustafa Pehlivan'a, Kerpe sahilindeki çekek yeri bin 570 TL'ye Amatör Balıkçılar Derneği'ne, İzmit Otobüs Terminali'ndeki 5 ve 6 No'lu yazıhaneler bin 50 TL'ye Nuri Yönter'e, 8 No'lu kafeterya Mustafa Ayyıldız'a aylık 900 TL'ye, Gündoğdu TOKİ konutları içerisindeki CA-7 blok taşınmazı Hüseyin Kanca'ya 28 bin 100 TL'ye ve yine aynı bölgedeki kalıcı iş merkezi 37-39-49-54 No'lu iş yerleri Bercan Kamil Keleş'e 3 bin 40 TL'ye kiralandı.    ​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817