978 kg eroin ele geçti
 KOCAELİ UYUŞTURUCU CENNETİ GİBİ

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ilimizde bu yılın ilk yedi ayında ilimizde düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucunun miktarını açıkladı. Uyuşturucuyla mücadeleyi rakamlarla anlatan Vali Ercan Topaca, 2014 yılının ilk 7 ayında 978 kilogram eroin, 879 esrar, 8 kilo 300 gram bonzai, 5 bin 915 uyuşturucu ve uyarı hap,7 kilogram afyon sakızı ve 494 adet hint keneviri ele geçirildiğini söyledi. Düzenlenen operasyonda gözaltına alınan bin 544 kişiden 201’nin ise tutuklandığını belirtti.

 

DEVLETİN ÜSTÜNDE GÜÇ YOKTUR

Uyutucuyla mücadele konusunda kararlı olduklarını söyleyen Vali Topaca, “İnşallah Eylül ayı sonuna kadar, yani okullarımız açılana kadar ilimizde çok kapsamlı bir uyuşturucuyla mücadele çalışması başlatıldığını ve bu işin içerisinde yer alan herkesin peşinde olacağımızı duyurmak istiyorum. Çalışmalarımız yalnız bonzai alanında değil, asayişte de sürüyor. Devletin üstünde güç yoktur. Suçlular bunu çok net bilmeliler ”dedi.

 

ŞUÇLULAR KAÇAMAZ

Vali Ercan Topaca, “Suçlular kaçtığını zanneder ama kaçamazlar. Yanlış adım atanın adımı MOBESE’ler ile anında tespit edilecek. İlimizde ne uyuşturucu ticareti yapanlar ne de adli olaylara karışanlar emniyet birimlerimizin yoğun çalışmalarıyla rahat hareket edememektedir. Bundan sonraki süreçte de suçla olan mücadelemiz aynı şekilde devam edecektir Valilik ve emniyet birimleri olarak, suçlularla mücadele aksamadan devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817