banner2779
banner2752
banner2750

Ak Gençler Başkanları Ağırladı
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, İl gençlik kollarının organize ettiği 81 ilde daha önce görev yapmış il gençlik kolları başkanlarına misafir oldular. Kocaeli gençlik kollarından da katılımın olduğu toplantıya 100’e yakın misafir ilimize geldi.

 

 

81 VİLAYETTEN GELDİLER

Ülke genelinde ki teşkilatlanma konusunda ön sıralarda yer alan Kocaeli Ak Parti gençlik kolları, büyük bir organizasyona imza attı. Önceki yıllarda ülke genlinde Ak parti il gençlik kolları başkanlığı yapmış 100’e yakın misafir Kocaeli’ye gelerek, gelecek yılların siyasi analizi yaptılar. Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının konusu, Siyasi Arena’da gençlerin önemiydi.

 

İL BAŞKANI CİVELEK ”2023 HEDEFİNİ YAKALAYACAĞIZ”

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ilimize gelen misafirlere dönük yaptığı konuşmada, partimizin bu günlere gelmesinde önemli katkıların olduğu gençlere şükran borçlu olduklarını belirtti.

 

İl Başkanı Civelek “Partimizin her kilometre taşında gençlerimizin emeği var. İnşallah 2023 hedefimize Ak Gençlerle ve siyasetin içerisinde hizmet etmeye devam eden siz misafirlerimizle ulaşacağız.” dedi. Mahmut Civelek konuşmasında ayrıca “ 4 yıldır AK Partimizin şerefle İl Başkanlığını yapıyorum. Girdiğimiz bütün seçimlerden yüzümüzün akıyla çıktık. Önümüzde ki kongre süreci ve 2015 milletvekilliği seçiminde de Allah bize başarılı olmayı nasip etsin” açıklamasında bulundu.

 

SİYASİ DAVA GENÇLİĞİN GÜCÜNE BAĞLIDIR

Ak Gençlerin buluşmasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu siyasi analizler ve gençlik üzerine yaptığı konuşmada, gençlerden Dava Gençliği olmaları noktasında uyarılar yaptı. Karaosmanoğlu “ Siyasi dava gençliğin gücüne bağlıdır. İnancınız siyasi davanızın gelişmesine katkı sağlayacaktır. Dinamik olun ve okuyun. Yerel yönetimlerde enerjiniz ve hizmet bilinciniz olmadan, başarıyı elde edemezsiniz” dedi.

 

AKGENÇLERLE GURUR DUYUYORUM

Toplantıya katılan gençlerin dikkatli bir şekilde takip ettiği konuşmasında Başkan Karaosmanoğlu “ Geçmişte görev yapmış ve şu an bu siyasi hareketin içerisinde yer alan AK Gençlerle gurur duyuyorum. Sizlerden idealleri uğruna Konstantinopolis’in surları önünde 90 yaşında şehit olan Ebu Eyyûb El-Ensarî’yi örnek almanızı istiyorum. İnandığı dava için kilometrelerce yol yürüyen ve bu uğurda şehit olan Ebu Eyyûb El-Ensarî bizim için örnek bir şahsiyettir” dedi.

 

MEDENİYET KURUYORUZ

Son günlerde çok güzel bir sürecin işlediğine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu “ Genel Başkanımız ve yeni Başbakanımız nöbeti devraldı. Cumhurbaşkanımızı seçerek siyasi başarımızı bir kez daha ortaya koyduk. Siz gençlerin bu hizmetin içinde olmalarını her fırsatta talep ediyoruz. Başarımızın sırrı birliğimizdendir. Görev almaktan ve bunu icra etmekten kaçınmayınız. Genç vefalı yol arkadaşlarımızın olması mutluluk verici. Yeni Türkiye yolunda sizlere her zamankinden daha çok ihtiyacımız. Bu medeniyetimizin restorasyonun da gençlerimizin enerjisi oldukça önemli. Yolunuz açık ve kardeşliğiniz daim olsun” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

 

BAŞKANLARA HEDİYE VERDİLER

Kocaeli İl Gençlik kollarının davetlisi olarak ilimize gelen ve geçmiş dönem il gençlik kolları başkanlarından Tahir Emre Can ( Uşak) ve Çelebi Altuntuş (Yozgat), Civelek ve Karaosmanoğlu’na kendi illerine ait hediyeler verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751