AK Gençler Çarşamba Pazarı’nda Erdoğan broşürü dağıttı
 AK Parti Dilovası İlçe geçlik Kolları Çarşamba Pazarı’nda Erdoğan Gönüllüleri stant açtı, broşür dağıttı.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık ve yönetiminin açtığı standa, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, Ak Parti İl Gençlik Kolları yöneticileri ve AK Parti ilçe yöneticileri de yer aldı. Pazar esnaflarıyla sohbet eden Akbulut ve Toltar, vatandaşlara Erdoğan tişörtü, şapka ve broşürü dağıttı.

HALKIMIZ BAŞBAKANIMIZA SAHİP ÇIKACAK

Halkımızın ilk defa Cumhurbaşkanını kendi iradesi ile seçeceğini belirten Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık; "Bugüne kadar birçok seçime hep birlikte çalışarak koşturarak girdik. Şimdi önümüzde ülkemiz için tarihi bir seçim var. Ülkemizin kuruluşundan bu güne ilk defa halkımız Cumhurbaşkanını seçecek. Halkımız Allah’ın izniyle bundan önceki seçimlerde nasıl güvendiyse destek verdiyse inşallah Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Başbakanımıza sahip çıkacak ve onu Cumhurbaşkanı yapacaktır” dedi.

HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN

Vatandaşlardan ve Pazar esnafından 10 Ağustosta yapılacak olan seçimlerde Erdoğan’a destek isteyen ve 10 Ağustos seçimlerinin ülke açısından tarihi bir seçim olduğunu belirten AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut,”Halkımızın Başbakanımıza hükümetimize teveccühü mükemmel. 12 yıldır durmadan devam eden hizmetlerin devamı açısından halkımızı oy vermeye davet ediyorum” dedi. Başkan Akbulut, demokraside, hizmetlerin devamlılığı için halkın desteğinin de şart olduğunu belirtti.

HALKIN TAKDİRİNİ HER ZAMAN ALAN BİR BAŞBAKAN

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin, tarihin en önemli seçimi olduğunu dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “12 yıldır ülkemiz için gecesini gündüzüne katan, halkın takdirini her zaman alan Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması için bizlere büyük bir görev düşmektedir. İnşallah yine hep birlikte bu büyük lidere destek olacağız. Hayatımın en önemli seçimi önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimidir. Tüm dünyanın örnek aldığı bu kadar özverili bir lider için, Başbakanımız için sandık başına gideceğiz. 10 Ağustos’u önemsiyoruz ve bu seçimi kazandıracağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817